|
So I found the lyrics of MOON from someone who went to one of the concerts and took down the lyrics on the screen.
While there can still be mistakes, depending on whether or not the person wrote them down 100% correctly or not, here they are:
僕たち出会った夜は
幻想の中に紛れて
夢とリアルを行き来したから
幻のように消えてった
あの日の月は遠すぎて
記憶も曖昧なままで
君の姿はぼやけてたから
忘れられるはずだったんだ
傷つけた心が初めて見せた涙を
この手でそっと拭う
勇気がなくてごめんね
ねぇ優しい歌を君にあげるよ
永遠と永遠信じられるように
だからもうそんな悲しい瞳で
震える声で聞かないで...
「愛してる?」
手をのばせば届きそうな月を
二人で見上げたね
綺麗過ぎて苦しかったから
泣きだしそうになったんだ
瞳を閉じて誓った祈りが
叶うのならば
もうそれ以上他には何も
何にもいらない
ねぇ優しい歌を君にあげるよ
だからどうか君は笑っていて
幸せだよと聞かせて...もう一度
優しい歌を君にあげるよ
永遠を永遠信じられるように
だからもうそんな悲しい瞳で
震える声を隠して聞かないで...
ねぇ愛してる?
優しい歌を君にあげるよ
だからどうか君は笑っていて
幸せだよと聞かせて
もう一度
They weren't on the main page, but have they been posted in full yet?
haha...
Anyway, they were on an Ameba blog~
Last edited by tokyoxjapanxfan; 9th May 2010 at 12:52 PM.
|