Got the first reactions/lyric snippets. They mostly gave lyrics though.
NaNaNa - Like Ladies Night with a LOT of English
taskebab/a cup of tea/Serenade in A minor - instrumentals/interludes
Shake It♥ - 女の子には女の子しか使えない魔法があるのよ
call - ぬくもりがあった涙を拭ってくれたその手でぎゅっと抱きしめてくれた僕は生まれて初めて感じていた感情にま た泣きそうになってたねえ一体あれを何と呼ぶの
Letter - まっすぐでまっすぐで誤解ばかりでなかなか理解をされなくて頑張って頑張ってかっこ悪くてもいいそんな君が 好き
reminds me - 人は誰でも一つや二つ忘れてしまいたい事があるねだけど忘れてしまえないのは忘れちゃいけない 痛みだから
Return Road - そんなことだけでどうしてこんなに涙止まらない私たちが見て感じて誓ったあの形なき 人は面白おかしく言うでしょうこんな私たちを 二人の事は二人にしかわからない
Tell me why - なんでそうやっていつも全て一人で背負って一人で苦しんでるの 全部俺のせいだって自分を責めるの
the next LOVE - (The song has a jazzy sound) 目に見えないものを信じられたのはいつが最後だった目に見えるものだけ信じられる私は大人にな った 自分の事を好きでいられたのはいつが最後だった自分の事を恨むようになった私は大人になった
Eyes, Smoke, Magic - そう私のベストフレンドはダイヤモンドとローズたちそれ以上に価値があるものって何?ママは教 えてくれない
She also seems to mention 'mama' in Eyes, Smoke, Magic as she did in the next LOVE. And in Eyes, Smoke, Magic there's a mention of "my best friends are diamonds and roses."
I used a translator on these and they are some very sad sounding lyrics...
Last edited by truehappiness; 10th March 2012 at 06:24 AM.
|