Quote:
Originally Posted by kaled kalil
@ahtka-chan Considering that most of the time they actually "buy" the theme without knowing the song first, since they show the artist the concept of the dorama and the artist just create a song for them. But as for Kumi songs that are dorama themes, I feel like most of them fit pretty well, even KO-SO-KO-SO.
|
Yes, Kuu wrote the song for the drama and she read the plot before. The drama is an adaption of a Scorsese movie.
Here are the full comments from Kuu and the director:
東海テレビ プロデューサー 遠山圭介コメント
倖田さんの「On my way」が放つ世界観は、その主人公の心の叫びを見事に表現していて、ドラマのイメージにぴったりな曲だと 思っています。息をもつかせぬ展開で、主人公の悪に翻弄されていくサスペンスドラマに、素敵なエッセンスを 加えていただけることを期待しています!
田中麗奈コメント
歌詞が大河内葉子の言葉のようでした。
歌詞を聴くと不思議と心がザワつきこの人の心は一体どこにあるんだろう?!と考えさせられまし た。
心理サスペンスにぴったりの怪しく色気のある倖田來未さんの歌声がきっとドラマを盛り上げてくれると思いま す!
もしくは、心理サスペンスにぴったりの怪しく色気ある曲調がきっとドラマを盛り上げてくれると 思います!
倖田來未コメント
実際に原作や脚本を読み込ませて頂いたうえでその世界観を表現できるようにしました。
人なら誰しもが持っている外側の自分と内側の自分の葛藤に近いものを、どう聴いている人に前向きに届けられ るかを本当に考え制作した楽曲です。歌詞が悲観的であるのでメロディや歌声・歌い方で希望を見いだせるよう に、そして光を差し込ませてあげるように作り、歌い上げました。それぞれの解釈や意味をもって聴いて頂けれ ば嬉しいです。
Sorry, I'm just too lazy to translate all of this right now. :p