· Ayu's Official Site · Ayu's twitter · Ayu's YouTube · masa's translations · Misa-chan's translations · |
|
Notices |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
[CD] Ayumi Hamasaki CD and digital Tracks (1240 tracks) [in progress]
卒業写真 (sotsugyou shashin) - A BALLADS
"fairyland - glitter - BLUE BIRD - Greatful days - July 1st" Mega-Mash-Up-Mix - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS (don't) Leave me alone - GUILTY (miss)understood - (miss)understood 1 LOVE - Secret A - avex 10th Anniversary Presents avex THE ALBUM A ~La French Mix~ feat. Ayumi Hamasaki - Returns! A Song for XX - A Song for XX A Song for XX "030213 Session #2" - A BALLADS A Song for XX "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version A Song for XX "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side A Song for XX "dub's loverdub remix" - ayu-mi-x Remix Club Side A Song for XX "Ferry Corsten Chilled mix" - Cyber TRANCE presents ayu trance A Song for XX "MILLENNIUM MIX" - LOVEppears Disc2 A Song for XX "she shell REPRODUCTION" - For My Dear... CDS (reissue) A Song for XX (New Vocal & Mix) - A BEST A Song for XX (Remixed by Izumi Miyazaki, She Shell) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 A Song for XX -dub's loverdub remix- - Dub Master X presents Dub Summer Pop A Song is born - I am... a song is born - VARIOUS ARTISTS FEATURING songnation A Song is born "Classical version" - MY STORY Classical a song is born (globe version) - songnation2 trance Disc-2 a song is born (original mix) - a song is born CDS a song is born (tatsumaki remix) - songnation2 trance Disc-1 a song is born (tv-mix) - a song is born CDS About You - MY STORY About You (BLACK STROBE Dub Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 About You (BLACK STROBE Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- About You (BLACK STROBE Main Mix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 About You (BLACK STROBE Main Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 alterna - (miss)understood alterna "Orchestra Version" - HEAVEN CDS alterna "original mix -Instrumental-" - fairyland CDS alterna "original mix" - fairyland CDS alterna (FREEFORM FIVE Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 alterna (FREEFORM FIVE Remix Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- alterna (FREEFORM FIVE Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 alterna (FREEFORM FIVE Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 And Then - LOVEppears Disc1 And Then - AUBE Collection And then "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version And then "Future Disc Mix" - ayu-mi-x II JPN version And then "Future Disc Mix" ~Acoustic Orchestra version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 And then "Rhythm Masters Vocal 7inch Mix" - ayu-mi-x II US+EU version And then "Rhythm Masters Vocal 7inch Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 And then "VOICE SPECTRAL MIX" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 And Then (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" ANGEL'S SONG - Memorial address appears - A BEST appears - LOVEppears Disc1 appears - AUBE Collection appears - TRUE LOVE ~Winter Best songs~ appears - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 appears "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu appears "'99 Greeting Mix" - appears CDS appears "'99 Greeting Mix"-Instrumental- - appears CDS appears "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version appears "Aggressive Extended Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix appears "Armin van Buuren remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance appears "Armin van Buuren Sunset dub/vocal mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 appears "Armin van Buuren's Rising Star 12" Mix" - appears CDS (de) appears "Armin van Buuren's Rising Star Radio Edit" - appears CDS (de) appears "DJ-TURBO Remix" - ayu-mi-x II JPN version appears "DJ-TURBO Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 appears "Dub's Eurotech Remix" - appears CDS appears "H.W Tokyo Hard House Mix" - TO BE CDS (reissue) appears "HAL's MIX" - appears CDS appears "HAL'S Progress" - A BALLADS appears "HW Club Mix" - Fly high CDS appears "inst. melo version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version appears "JP's SoundFactory Mix" - appears CDS appears "JP's SoundFactory Mix" - WHATEVER CDS (reissue) appears "Junior Appears On The Air" - previously unreleased version Junior Vasquez the other side TWO appears "Junior's Appears On The Air" - ayu-mi-x II US+EU version appears "Junior's Appears On The Air" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 appears "Junior's Club Mix" - Far away CDS appears "Junior's Club Mix" - previously unreleased version Junior Vasquez the other side TWO appears "Junior's Instrumental" - previously unreleased version Junior Vasquez the other side TWO appears "Keith Litman's Mix of Truth" - appears CDS appears "Kyau vs. Albert Dub Mix" - appears CDS (de) appears "Kyau vs. Albert Radio Edit" - appears CDS (de) appears "Melodic Extended Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 appears "Scud Filter Mix" - appears CDS appears "Vince the Saint vs. Villa Radio Edit" - appears CDS (de) appears "Vince the Saint vs. Villa Remix" - appears CDS (de) appears (Remixed by Junior Vasquez, Jonathan Peters, Keith Litman, Izumi Miyazaki, DJ-TURBO) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 appears -Dub's Eurotech Remix- - Dub's Music Box Are You Wake Up? - (miss)understood As if.. - A Song for XX As if... "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side As if... "DJ-TURBO WISH MIX" - ayu-mi-x Remix Club Side As if... "Dub's L.B.M Remix" - For My Dear... CDS (reissue) AUDIENCE - Duty AUDIENCE - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 AUDIENCE "Calderone Club Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version AUDIENCE "Darren Tate 12" mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 AUDIENCE "Darren Tate remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance AUDIENCE "Dave Ford Mix -Instrumental-" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "Dave Ford Mix" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "Dub's Floor Remix Transport 004" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "Euro-Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 AUDIENCE "Feelin' U Mix" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "GENIUS ROCK Big Beat Mix" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "HAL's Mix 2000" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "Jonathan Peters' DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD005 AUDIENCE "Jonathan Peters' Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version AUDIENCE "Jonathan Peters' RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD005 AUDIENCE "Keith Litman EXTENDED" - excerpts from ayu-mi-x III CD005 AUDIENCE "Keith Litman's Radio Mix" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "Keith Litman's Radio Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version AUDIENCE "Scud Formant Mix" - AUDIENCE CDS AUDIENCE "Victor Calderone DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD005 AUDIENCE "Victor Calderone EXTENDED" - excerpts from ayu-mi-x III CD005 AUDIENCE "Victor Calderone RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD005 AUDIENCE (Euro-Pop Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ ayu-ro super mega mix - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 ayu's EURO MEGA-MIX "Y&Co. Mix" - LOVEppears Disc2 ayu's HOUSE MEGA-MIX "N.S House Mix" - LOVEppears Disc2 BALLAD (Original mix -Instrumental-) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] BALLAD (Original mix -Instrumental-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] BALLAD (Original mix) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] BALLAD (Original mix) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] Beautiful Day - (miss)understood Beautiful Fighters - Secret Beautiful Fighters "Original mix -Instrumental-" - BLUE BIRD CDS Beautiful Fighters "Original mix" - BLUE BIRD CDS Beautiful Fighters (AL-P MSTRKRFT Club Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 Beautiful Fighters (AL-P MSTRKRFT Instrumental Mix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 Beautiful Fighters (AL-P MSTRKRFT Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Because of You - Memorial address BLUE BIRD - Secret BLUE BIRD - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 BLUE BIRD "Harderground remix" - BLUE BIRD CDS BLUE BIRD "Original mix -Instrumental-" - BLUE BIRD CDS BLUE BIRD "Original mix" - BLUE BIRD CDS BLUE BIRD (7TH GATE Evil Slice Xpress Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 BLUE BIRD (7TH GATE Snow Bird Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 BLUE BIRD (7TH GATE Snow Bird Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Bold & Delicious - (miss)understood Bold & Delicious - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Bold & Delicious "Original Mix -Instrumental-" - Bold & Delicious / Pride CDS Bold & Delicious "Original Mix" - Bold & Delicious / Pride CDS Born To Be... - Secret Born To Be... "original mix -Instrumental-" - Startin'/Born To Be... CDS Born To Be... "original mix" - Startin'/Born To Be... CDS Boys & Girls - LOVEppears Disc1 Boys & Girls - AUBE Collection Boys & Girls - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 Boys & Girls "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu Boys & Girls "A BEST version" - A BEST Boys & Girls "A Eurosenti Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Boys & Girls "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Boys & Girls "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version Boys & Girls "AUBE Original Mix" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "AUBE Original Mix" -Instrumental- - Boys & Girls CDS Boys & Girls "Dub's club Remix" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "D-Z PSYCHEDELIC ASSASSIN MIX" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "HAL's Mix" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "Higher Uplift Mix" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "Inskadisco mix" - ayu-mi-x II JPN version Boys & Girls "Inskadisco mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Boys & Girls "Instrumental" - previously unreleased version Hex Hector the other side ONE Boys & Girls "Junior Vasquez Club Dub" - previously unreleased version Junior Vasquez the other side TWO Boys & Girls "Junior Vasquez Club Mix" - previously unreleased version Junior Vasquez the other side TWO Boys & Girls "Junior Vasquez Instrumental" - previously unreleased version Junior Vasquez the other side TWO Boys & Girls "Junior's Radio Version" - ayu-mi-x II US+EU version Boys & Girls "Junior's Radio Version" ~Acoustic Orchestra Version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Boys & Girls "MAD FILTER MIX" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "Main Club Mix" - previously unreleased version Hex Hector the other side ONE Boys & Girls "Main Radio Mix" - ayu-mi-x II US+EU version Boys & Girls "Main Radio Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Boys & Girls "Melt Down Dub Mix" - Boys & Girls CDS Boys & Girls "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Boys & Girls "Push 12" mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Boys & Girls "Push remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance Boys & Girls "The Dub Version" - previously unreleased version Hex Hector the other side ONE Boys & Girls (A Eurobeat Mix) - J-EURO BEST Boys & Girls (Remixed by Naoki Atsumi, Junior Vasquez, Hex Hector, THE GROUPE featuring Sokabe Keiichi, Izumi Miyazaki) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Boys & Girls -Dub's Club Remix- - Dub's Music Box Bridge to the sky - NEXT LEVEL CAROLS - MY STORY CAROLS - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 CAROLS "Classical version" - MY STORY Classical CAROLS "Criminal Tribal Mix" - CAROLS CDS CAROLS "Hammond B-3 Whisper" - CAROLS CDS CAROLS "Original Mix" - CAROLS CDS CAROLS "Original Mix" -Instrumental- - CAROLS CDS CAROLS "S.T.F. remix" - SUPER BEST TRANCE presents SUPER J-TRANCE BEST CAROLS (PLAYGROUP Club Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 CAROLS (PLAYGROUP Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 CAROLS (PLAYGROUP Inst) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 CAROLS (PLAYGROUP Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Catcher In The Light - MY STORY Catcher In The Light "Classical version" - MY STORY Classical Close to you - RAINBOW Close to you "NEWDEAL REMIX" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Connected - I am... Connected "Ambient Mix" - Connected CDS (de) Connected "Ferry Corsten/system F mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Connected "Long Instrumental" - Connected CDS (de) Connected "Push Instrumental Dub Remix" - Connected CDS (de) Connected "Push Radio Edit" - Connected CDS (de) Connected "Radio Edit" - Connected CDS (de) Connected "Talla 2XLC Instrumental Remix" - Connected CDS (de) Connected "Talla 2XLC Radio Edit" - Connected CDS (de) Connected "Talla 2XLC remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Connected (Push remix) - Cyber X #01 criminal - (miss)understood Curtain call - NEXT LEVEL Daybreak - I am... Daybreak - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 Daybreak "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu Daybreak "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Daybreak "Eurospeedy Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Daybreak "HAL's Mix 2002 -Instrumental-" - Daybreak CDS Daybreak "HAL's Mix 2002" - Daybreak CDS Daybreak "LW's Rising Sun Remix" (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Daybreak "Orion Too remix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Days - NEXT LEVEL Days (8-bits of tears YMCK remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Days (Acoustic Orchestra version) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Days (Original mix -Instrumental-) - GREEN/Days CDS Days (Original mix -Instrumental-) - Days/GREEN CDS Days (Original mix) - GREEN/Days CDS Days (Original mix) - Days/GREEN CDS Days (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" Dearest - A BALLADS Dearest - I am... Dearest - STORIES LOVE BALLADE SELECTION Dearest - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 Dearest - Single Hits Collection ~Best of avex anime~ GOLD Dearest "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Dearest "Acoustic Orchestra Version" - No way to say CDS Dearest "Acoustic Piano Version" - Dearest CDS Dearest "Depth Nostalgic windmix" - Dearest CDS Dearest "Energized Mix" - Dearest CDS Dearest "Fresh energy MIX" - Dearest CDS Dearest "Huge '20011002' mix" - Dearest CDS Dearest "Jonathan Peters Radio Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 Dearest "Laugh and Peace Mix" - Dearest CDS Dearest "Original Mix -Instrumental-" - Dearest CDS Dearest "Original Mix" - Dearest CDS Dearest "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Dearest "Rank 1 remix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Dearest "Sentimental Euro Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Dearest "The Implication DUB Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 Dearest ("Jonathan Peters Remix" + "RAZOR Remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 DEAREST (Charm cover - Japanese) - En lo profundo del bosque [disc 2] decision - GUILTY decision (FORCE OF NATURE Acid Dub Version) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 decision (FORCE OF NATURE Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 decision (FORCE OF NATURE Remix Original Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- decision (FORCE OF NATURE Remix Original) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 Depend on you - A Song for XX Depend on you - Depend on you CDS Depend on you - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 Depend on you "44XL DUB" - Depend on you CDS (reissue) Depend on you "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Depend on you "BODYGUARD MIX" - Depend on you CDS (reissue) Depend on you "DJ SHOG Dub mix" - Depend on you CDS (de) Depend on you "DJ SHOG Radio edit" - Depend on you CDS (de) Depend on you "dub's electro remix" - ayu-mi-x Remix Club Side Depend on you "Dub's electro Remix" - Depend on you CDS (reissue) Depend on you "Eurosenti Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Depend on you "Original Mix -Instrumental-" - Depend on you CDS (reissue) Depend on you "Original Mix" - Depend on you CDS (reissue) Depend on you "Svenson & Gielen Club mix" - Depend on you CDS (de) Depend on you "Svenson & Gielen club mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Depend on you "Svenson & Gielen Instr. mix" - Depend on you CDS (de) Depend on you "Svenson & Gielen Radio edit" - Depend on you CDS (de) Depend on you "Svenson & Gielen remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance Depend on you (10th Anniversary version -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (Depend on you version) Depend on you (10th Anniversary version) - Mirrorcle World CDS (Depend on you version) Depend on you (EXTENDED POWER MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX Depend on you (New Vocal & Mix) - A BEST Depend on you [dub's electro remix] (NSMM) - ZIP-FM 6th ANNIVERSARY "RUN TOGETHER" NON-STOP HYPER MIX Depend on you ~Instrumental~ - Depend on you CDS Depend on you <EXTENDED POWER MIX> (NSMM) - Usen440 presents HYPER DISCO MIX Disco-munication - NEXT LEVEL Dolls - A BALLADS Dolls - RAINBOW Dolls "Dub's Wax Figure Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Dolls "Future Breeze remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Duty - Duty Duty "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version Duty "Dub's mellowtech 002 Remix" - SURREAL CDS Duty "Elephant Fish Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version Duty "Eric Kupper Big Room Mix -Radio Edit-" - SURREAL CDS Duty "Eric Kupper Big Room Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version Duty "GENIUS BEAT MIX" - SURREAL CDS Duty "nicely nice remix" - SURREAL CDS Duty "Power Mind Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 Duty "Sky Modulation Mix" - SURREAL CDS Duty "STEPPIN' DUB MIX" - SURREAL CDS Duty "Under Lounge club Mix" - SURREAL CDS Duty (Love Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ End of the World - Duty End of the World "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version End of the World "Laugh & Peace MIX" - evolution CDS End of the World "orb 12" 'nigh laddy' remix" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 End of the World "orb 7" 'nigh laddy' remix" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 End of the World "orb dub" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 End of the World "orb 'nigh laddy' remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version End of the World (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" End roll - LOVEppears Disc1 End roll "A BEST version" - A BEST End roll "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version End roll "ayu-ro Extended Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix End roll "da urban maestro mix" - ayu-mi-x II JPN version End roll "da urban maestro mix" - Far away CDS End roll "da urban maestro mix" ~Acoustic Orchestra version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 End roll "HAL'S MIX" - A End roll "inst. melo version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version End roll "Mumu Dub Mix" - ayu-mi-x II US+EU version End roll "Mumu Dub Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 End roll "NEURO-mantic Mix" - A End roll "Original Version" - A End roll -instrumental- - A Endless sorrow - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 Endless sorrow "A Agressive Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 Endless sorrow "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Endless sorrow "Brent Mini's gothic mix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "Dub's Forever Mercy Mix" - UNITE! CDS Endless sorrow "Hex Hector Main Radio Mix" - Dearest CDS Endless sorrow "Juicy Ariyama Mix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "Liquid Heart Mix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "Natural Green Dub Mix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "nicely nice skyblue remix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "Original Mix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "Original Mix-Instrumental-" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "Ram's Advance Mix" - Endless sorrow CDS Endless sorrow "VooDoo & Serano remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Endless sorrow ("Hex Hector Main Radio Mix" + "Dub's Forever Mercy Mix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Endless sorrow ~gone with the wind ver.~ - I am... Endless sorrow ~gone with the wind ver.~ + flower garden - I am... EnergizE - NEXT LEVEL ever free - vogue CDS ever free "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version ever free "HAL'S MIX 2000" - SEASONS CDS ever free "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version everlasting dream - RAINBOW everlasting dream "Rainbow Dew Drop Mix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix everywhere nowhere - RAINBOW everywhere nowhere "NEWDEAL REMIX" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix everywhere nowhere "Norman Bass remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 everywhere nowhere "Time Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 everywhere nowhere (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" evolution - I am... evolution - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 evolution "Ayu Can Hear U Miz" - NEVER EVER CDS evolution "BOOM BASS Ayumix" - evolution CDS evolution "DJ REMO-CON REMIX" - evolution CDS evolution "Dub's Floor Remix Transport 004" - evolution CDS evolution "Goldenscan remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance evolution "Huge terrestrial birth mix" - evolution CDS evolution "LAW IS Q mix" - evolution CDS evolution "Oriental Hot SPA" - evolution CDS evolution "Original Mix -Instrumental-" - evolution CDS evolution "Original Mix" - evolution CDS evolution "RAZOR Remix" (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 evolution "Time Is Pop Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 evolution "UFO Remix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 evolution (Soft Time Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ fairyland - (miss)understood fairyland - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 fairyland "Bright Field mix" - fairyland CDS fairyland "original mix -Instrumental-" - fairyland CDS fairyland "original mix" - fairyland CDS Far away - A BEST Far away - Duty Far away - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 Far away "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu Far away "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version Far away "ayu-ro Extended Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 Far away "CRAFTY Remix" - Far away CDS Far away "Dub's Mute and Feedback Remix" - Far away CDS Far away "HAL'S MIX 2000" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Far away "HAL's MIX 2000" - Far away CDS Far away "Hex Hector DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 Far away "Hex Hector Main Vox" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 Far away "Hex Hector RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 Far away "Huge mutual-tried mix" - Far away CDS Far away "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version Far away "Laugh & Peace MIX" - M CDS Far away "MAIN MIX" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version Far away "Main Radio Mix" - Far away CDS Far away "Ocean View Remix" - Far away CDS Far away "Original Mix" - Far away CDS Far away "Original Mix-Instrumental-" - Far away CDS Far away "POP 'e.a.' Mix II" - Far away CDS Far away "RANK 1 12" VOCAL" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 Far away "RANK 1 remix" - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version DISC 2 Far away "RANK 1 remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version Far away (Remixed by Hex Hector, RANK 1) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 fated - GUILTY fated "original mix -Instrumental" - glitter / fated CDS fated "original mix" - glitter / fated CDS fated (MAKOTO Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 fated (MAKOTO Remix - Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- fated (MAKOTO Remix - Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 fated (MAKOTO Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 flower garden - I am... flower garden "BACK BEAT MIX" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 Fly high - A BEST Fly high - LOVEppears Disc1 Fly high - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 Fly high "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu Fly high "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Fly high "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version Fly high "Acoustic Orchestra Version" - Fly high CDS Fly high "Album Version" -Instrumental- - Fly high CDS Fly high "Dub's F Remix" - Fly high CDS Fly high "Euro-Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Fly high "Groove That Speed Mix" - ayu-mi-x II JPN version Fly high "Groove That Speed Mix" ~Acoustic Orchestra version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Fly high "HAL'S MIX 2000" - Fly high CDS Fly high "Higher and higher mix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Fly high "I.M. Remix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Fly high "Instrumental" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR Fly high "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Fly high "POP 'e.a' Mix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Fly high "SAMPLE MADNESS REMIX 2" - ayu-mi-x II US+EU version Fly high "SAMPLE MADNESS REMIX 2" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Fly high "SAMPLE MADNESS REMIX" - Fly high CDS Fly high "SAMPLE MADNESS REMIX" - TO BE CDS (reissue) Fly high "Saturation Remix" - Fly high CDS Fly high "SHARP BOYS U.K VOCAL MIX" - TO BE CDS (reissue) Fly high "SHARP BOYS U.K. VOCAL MIX" - Fly high CDS Fly high "Supreme Mix" - Fly high CDS Fly high "Supreme Mix" - TO BE CDS (reissue) Fly high "Vincent De Moor Remix Radio Edit" - ayu-mi-x II US+EU version Fly high "Vincent De Moor Remix Radio Edit" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Fly high "Vincent De Moor Remix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR Fly high "Vocal Track" - Fly high CDS Fly high "VooDoo & Serano extended mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Fly high "VooDoo & Serano remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance Fly high (Euro-Power Mix) - J-EURO BEST Fly high (NSMM) - avex super tune -BEST J-POP SELECTIONS- Fly high -Dub's F Remix- - Dub's Music Box Fly High -NON-STOP MIX- "N.S DANCE MEGA MIX" - Fly high CDS For My Dear... - A Song for XX For My Dear... - For My Dear... CDS For My Dear... - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 For My Dear... "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side For My Dear... "Acoustic Version -Instrumental-" - For My Dear... CDS (reissue) For My Dear... "Acoustic Version" - For My Dear... CDS (reissue) For My Dear... "Original Mix -Instrumental-" - For My Dear... CDS (reissue) For My Dear... "Original Mix" - For My Dear... CDS (reissue) For My Dear... (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" For My Dear... ~Acoustic Version~ - For My Dear... CDS For My Dear... ~Instrumental~ - For My Dear... CDS forgiveness - forgiveness CDS forgiveness - Memorial address forgiveness - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 forgiveness -Instrumental- - forgiveness CDS Free & Easy - RAINBOW Free & Easy - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 Free & Easy "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu Free & Easy "Energy Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Free & Easy "GIGABREAK REMIX" (NSMM) - SPACE DRIVE ROUTE 1 -Techno Remix Ver.- Free & Easy "Huge Heavenly Mix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Free & Easy "Minimalistix remix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Free & Easy "Original Mix -Instrumental-" - Free & Easy CDS Free & Easy "Original Mix" - Free & Easy CDS FRIEND - A Song for XX FRIEND - poker face CDS FRIEND "Instrumental" - poker face CDS FRIEND "Original Mix -Instrumental-" - poker face CDS (reissue) FRIEND "Original Mix" - poker face CDS (reissue) FRIEND II - A Song for XX FRIEND II "JAZZY JET MIX" - For My Dear... CDS (reissue) FRIEND II "MAKE MY MAD MIX" - ayu-mi-x Remix Club Side FRIEND II "MAKE MY MAD MIX" - LOVEppears Disc2 from your letter - A Song for XX from your letter "DJ HASEBE REMIX" - ayu-mi-x Remix Club Side from your letter "Dub you crazy mix" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side from your letter "pandart sasanooha Mix" - kanariya CDS from your letter "pandart sasanooha Mix" - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) Last edited by AHS Staff; 23rd January 2010 at 07:11 PM. |
|
|||
|
|||
GAME - MY STORY
GAME "Classical version" - MY STORY Classical GAME (YOJI's 140Bpm Tech-dance Re-rub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 GAME (YOJI's Inst. Remix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 GAME (YOJI's Remix - Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- GAME (YOJI's Vocal Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 GAME -Instrumental- - INSPIRE CDS GAME -Original Mix- - INSPIRE CDS girlish - Duty girlish "Scanty Sandwich Club" - excerpts from ayu-mi-x III CD003 girlish "Scanty Sandwich Dub" - excerpts from ayu-mi-x III CD003 girlish "Scanty Sandwich Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version girlish "Scanty Sandwich Radio" - excerpts from ayu-mi-x III CD003 girlish "Tablagen mix" - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version DISC 2 girlish "Tablagen mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version glitter - GUILTY glitter - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 glitter "original mix -Instrumental-" - glitter / fated CDS glitter "original mix" - glitter / fated CDS glitter (SOUL CENTRAL Dub mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 glitter (SOUL CENTRAL Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 glitter (SOUL CENTRAL Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Greatful days - & CDS Greatful days - Memorial address Greatful days (PARA ONE Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 Greatful days (PARA ONE Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Greatful days -Instrumental- - & CDS GREEN - NEXT LEVEL GREEN (Acoustic Orchestra version) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] GREEN (CMJK Spring Storm mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] GREEN (Original mix -Instrumental-) - GREEN/Days CDS GREEN (Original mix -Instrumental-) - Days/GREEN CDS GREEN (Original mix) - GREEN/Days CDS GREEN (Original mix) - Days/GREEN CDS GREEN (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" GUILTY - GUILTY Gut it-pez - NOTHING FROM NOTHING CDA Hana - A Song for XX Hana "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Hana "dub's trance remix" - ayu-mi-x Remix Club Side Hana "D-Z DEADLY ROSE APPROACH" - ayu-mi-x Remix Club Side Hana (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" HANABI - A BALLADS HANABI - H CDS HANABI - RAINBOW HANABI "“V‚ÌŠâŒËŠJ‚¢‚½‚æ REMIX" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix HANABI "“V‚ÌŠâŒËŠJ‚¢‚½‚æ Remix" (NSMM) - SPACE DRIVE ROUTE 1 -Techno Remix Ver.- HANABI "A Eurosenti Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 HANABI "ARIWA Dub Mix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix HANABI "electrical Bossa mix" - Voyage CDS HANABI "Lange remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 HANABI "Lange remix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 HANABI "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra HANABI ~episode II~ - & CDS HANABI ~episode II~ "HAL'S MIX 2003" - forgiveness CDS HANABI ~episode II~ -Instrumental- - & CDS HANABI -instrumental- - H CDS HANABI~episode II~ - Memorial address HAPPY ENDING - MY STORY HAPPY ENDING "Classical version" - MY STORY Classical HAPPY ENDING (MAD PROFESSOR Dub ver.1) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 HAPPY ENDING (MAD PROFESSOR Dub ver.2) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 HAPPY ENDING (MAD PROFESSOR Dub ver.3) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 HAPPY ENDING (MAD PROFESSOR Dub ver.4) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 HAPPY ENDING (MAD PROFESSOR Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Heartplace - RAINBOW Heartplace "dj Remo-con Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Heartplace "Dreamland Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Heartplace "Lab-4 remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Heartplace (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" HEAVEN - (miss)understood HEAVEN - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 HEAVEN "House Mix" - Bold & Delicious / Pride CDS HEAVEN "original mix -Instrumental-" - HEAVEN CDS HEAVEN "original mix" - HEAVEN CDS HEAVEN "Piano Version" - HEAVEN CDS HEAVEN (DAISHI DANCE DJ Exclusive Edit) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 HEAVEN (DAISHI DANCE Remix with Chieko Kinbara - Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 HEAVEN (DAISHI DANCE Remix with Chieko Kinbara - Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- HEAVEN (DAISHI DANCE Remix with Chieko Kinbara) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 HONEY - MY STORY HONEY "Classical version" - MY STORY Classical HOPE or PAIN - MY STORY HOPE or PAIN "Classical version" - MY STORY Classical HOPE or PAIN (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" Humming 7/4 - MY STORY I am... - I am... I am... "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version I am... "Huge Fairy tAle mix" - Daybreak CDS I am... "night clubber's mix" - Daybreak CDS I am... "Ramon Zenker remix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 I am... "Ram's Special 11Days Mix" - Daybreak CDS I am... "Transtic Break Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 I am... ("Transtic Break Mix" + "Floor Divisions Remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 identity - NEXT LEVEL immature - LOVEppears Disc1 immature "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version immature "AM3:30 stylus Dub" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 immature "CLUB BAHIA MIX" - ayu-mi-x II JPN version immature "CLUB BAHIA MIX" ~ Acoustic Orchestra version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 immature "D-Z DUAL LUCIFER MIX" - appears CDS immature "D-Z DUAL LUCIFER MIX" - WHATEVER CDS (reissue) immature "JT Original CM Version" - appears CDS immature "JT Original CM Version"-Instrumental- - appears CDS immature "Koglin & Heath remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance immature "Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 immature "Sweet Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix In The Corner - (miss)understood independent - H CDS independent - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 independent "Cyber NATION remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 independent "Daylight Mix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix independent "D-Nation remix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 independent "Europop mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 independent "SUGIURUMN MIX" - Voyage CDS independent -instrumental- - H CDS independent+ - RAINBOW INSPIRE - MY STORY INSPIRE - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 INSPIRE "Energy Inspire Remix" - kazen parapara!! presents SUPER J-EURO BEST INSPIRE "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra INSPIRE (ARMAND VAN HELDEN Club Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 INSPIRE (ARMAND VAN HELDEN Dub) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 INSPIRE (ARMAND VAN HELDEN Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -GOLD- INSPIRE -Instrumental- - INSPIRE CDS INSPIRE -Original Mix- - INSPIRE CDS Interlude - LOVEppears Disc1 Introduction - LOVEppears Disc1 is this LOVE? - (miss)understood is this LOVE? "Instrumental" - STEP you/is this LOVE? CDS is this LOVE? "Original Mix" - STEP you/is this LOVE? CDS It was - Secret JEWEL - Secret JEWEL (STEPHANE POMPOUGNAC Dub Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 JEWEL (STEPHANE POMPOUGNAC Instrumental Main Version Remix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 JEWEL (STEPHANE POMPOUGNAC Main Version Edit Remix) - ayu-mi-x 6 -SILVER- JEWEL (STEPHANE POMPOUGNAC Main Version Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 July 1st - H CDS July 1st - RAINBOW July 1st - SUMMER BEST SONGS July 1st "A Eurobeat Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 July 1st "Dub's FunFUn Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix July 1st "Flip & Fill Mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 July 1st "Flip & Fill remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 July 1st -instrumental- - H CDS Kaleidoscope - MY STORY Kaleidoscope "Classical version" - MY STORY Classical kanariya - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 kanariya "Big Room Mix" - kanariya CDS kanariya "Big Room Mix" - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) kanariya "DJ-TURBO Club Mix" - kanariya CDS kanariya "Dub's Energy Remix" - kanariya CDS kanariya "engrave mix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 kanariya "fake compilation" - Fly high CDS kanariya "Full Vocal Mix" - kanariya CDS kanariya "HAL's Mix" - kanariya CDS kanariya "HAL's MIX" - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) kanariya "HIROSHI's Nite Clubing Mix" - kanariya CDS kanariya "Instrumental" - previously unreleased version Hex Hector the other side ONE kanariya "Jonathan Peters' Vocal Club Mix" - kanariya CDS kanariya "Main Club Mix" - previously unreleased version Hex Hector the other side ONE kanariya "Main Radio Mix" - ayu-mi-x II US+EU version kanariya "Main Radio Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 kanariya "NEUTRAL TRIGGER EDIT" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 kanariya "Original Mix" -Radio Edit- - kanariya CDS kanariya "Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix kanariya "SPAZM Mix" - kanariya CDS kanariya "Struggle Mix" - kanariya CDS kanariya "Sweet Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 kanariya "system F remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance kanariya "The Dub Version" - previously unreleased version Hex Hector the other side ONE kanariya "Vocal Track" - kanariya CDS kanariya "W4M Peace & Be Wild Mix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Key "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version Key "ARIWA Dub Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version Key "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version Key "Mad Professor 1" - excerpts from ayu-mi-x III CD003 Key "Mad Professor 2" - excerpts from ayu-mi-x III CD003 Key "nicely nice waterfowl remix" - UNITE! CDS Key ~eternal tie ver.~ - A BALLADS Key ~eternal tie ver.~ - Duty kiss o' kill - Secret LABYRINTH - Secret Ladies Night - (miss)understood Ladies Night (AFRA & INCREDIBLE BEATBOX BAND Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Ladies Night ~another night~ - BLUE BIRD CDS Liar - MY STORY Life (Original mix -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (Depend on you version) Life (Original mix -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (YOU version) Life (Original mix) - Mirrorcle World CDS (Depend on you version) Life (Original mix) - Mirrorcle World CDS (YOU version) LIMIT - NOTHING FROM NOTHING CDA LO MAS QUERIDO [Dearest] (Charm cover - Spanish) - En lo profundo del bosque [disc 1] LO MAS QUERIDO [karaoke] (Charm cover - Spanish) - En lo profundo del bosque [disc 1] Load of the SHUGYO - NEXT LEVEL LOVE ~Destiny~ - A BEST LOVE ~Destiny~ - LOVE ~Destiny~ CDS LOVE ~Destiny~ - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) LOVE ~destiny~ - J-POP 90'S "RED" LOVE ~Destiny~ - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 LOVE ~Destiny~ "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu LOVE ~Destiny~ "Instrumental" - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) LOVE ~Destiny~ "Philharmonic Orchestra Version" - HARMONY ~ J-POP MEETS CLASSICS LOVE ~Destiny~ "TODD'S LOVERS CONVERSION" - Boys & Girls CDS LOVE ~Destiny~ (10th Anniversary version -Instrumental-) - Days/GREEN CDS LOVE ~Destiny~ (10th Anniversary version) - Days/GREEN CDS LOVE ~Destiny~ (dramatic melody version) - Semidouble Original Soundtracks & 6 Songs disc 1 LOVE ~Destiny~ (Instrumental) - LOVE ~Destiny~ CDS LOVE ~Destiny~ (romantic version) - Semidouble Original Soundtracks & 6 Songs disc 1 LOVE ~refrain~ - LOVEppears Disc1 LOVE ~since 1999~ - LOVE ~dakiatte~ CDS LOVE ~since 1999~ - LOVE ~Destiny~ CDS LOVE ~since 1999~ - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) LOVE ~since 1999~ - Semidouble Original Soundtracks & 6 Songs disc 1 LOVE ~since 1999~ - DraMania - Disc 1 SPRING LOVE ~since 1999~ "Instrumental" - LOVE ~Destiny~ CDS (reissue) LOVE ~since 1999~ (Instrumental) - LOVE ~dakiatte~ CDS LOVE ~since 1999~ (Instrumental) - LOVE ~Destiny~ CDS LOVE 'n' HATE - NEXT LEVEL M - A BEST M - I am... M - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 M "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu M "Above & Beyond edit" - M CDS (de) M "Above & Beyond remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance M "Above & Beyond Typhoon Dub mix" - M CDS (de) M "Above & Beyond Typhoon dub/vocal mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 M "Above & Beyond Vocal Dub mix" - M CDS (de) M "Above & Beyond Vocal mix" - M CDS (de) M "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version M "Dub's Hard Pop Mix" - M CDS M "HAL'S Progress" - A BALLADS M "Johnny Vicious RADIO VOX" - Dearest CDS M "NEUROTIC EYE'S MIX" - M CDS M "nicely nice winter parade remix" - M CDS M "Original Mix -Instrumental-" - M CDS M "Original Mix" - M CDS M "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra M "RANK-M Mix" - M CDS M "REWIRED MIX" - M CDS M "SMOKERS MIX" - M CDS M "Sweet Heart Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 M "Tectonic Shift vs. Andre Visior remix edit" - M CDS (de) M "van Eyden vs. M.o.r.p.h. remix edit" - M CDS (de) M ("Johnny Vicious remix" + "RANK-M Mix" + "Dub's Hard Pop Remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 M [from Ayumi Hamasaki] - dream meets Best Hits avex Marionette - GUILTY Marionette ~prelude~ - GUILTY Memorial address (take 2 version) - Memorial address Mirror - GUILTY Mirrorcle World - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Mirrorcle World (Original mix -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (Depend on you version) Mirrorcle World (Original mix -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (YOU version) Mirrorcle World (Original mix) - Mirrorcle World CDS (Depend on you version) Mirrorcle World (Original mix) - Mirrorcle World CDS (YOU version) Moments - MY STORY Moments - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Moments "Acoustic Piano Version" - Moments CDS Moments "Classical version" - MY STORY Classical Moments "Flying humanoid Mix" - Moments CDS Moments "Original Mix -Instrumental-" - Moments CDS Moments "Original Mix" - Moments CDS Moments "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Moments (dj KENTARO Dub Mix feat. Le Jad) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 Moments (dj KENTARO Full Mix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- Moments (dj KENTARO Inst Mix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 momentum - Secret monochrome - LOVEppears Disc1 monochrome - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 monochrome "ayu-ro Extended Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix monochrome "Dub's full color Remix" - A monochrome "D-Z WHITE INSTINCT Mix" - ayu-mi-x II JPN version monochrome "D-Z WHITE INSTINCT Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 monochrome "Keith Litman's Big City Vocal Mix" - A monochrome "Orb 7"Vocal Mix" - ayu-mi-x II US+EU version monochrome "Orb 7"Vocal Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 monochrome "Original Version" - A monochrome -instrumental- - A MY ALL - GUILTY my name's WOMEN - MY STORY |
|
|||
|
|||
Naturally - I am...
Naturally "astraly Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 Naturally "dolly remix" - Free & Easy CDS Naturally "Human Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Naturally "Wippenberg club mix instrumental" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg ext. remix reissue 2004" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg extended vocal mix" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg radio edit" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg remix reissue 2004 edit" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Naturally ("DJ TOMO'S SPATIA MIX" + "Skipraiders Extended Mix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Naturally (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" NEVER EVER - I am... NEVER EVER - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 NEVER EVER "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu NEVER EVER "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version NEVER EVER "Decoy & DJ Bonka remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 NEVER EVER "Dub's Uncategorized Mix 001" - Endless sorrow CDS NEVER EVER "Empty Pot Shuttlecock wood" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 NEVER EVER "Jonathan Peters Radio Mix" - Dearest CDS NEVER EVER "Laugh and Peace MIX" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "nicely nice hot stab remix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Original Mix -Instrumental-" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Original Mix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "PROJECT O.T MIX" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "tears of aquarius mix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Yuta's prayer mix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER ("Dub's Uncategorized Mix 001" + "Jonathan Peters Remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 neverending dream - RAINBOW NEXT LEVEL - NEXT LEVEL NO HABLARE MAS [no more words] (Charm cover - Spanish) - En lo profundo del bosque [disc 1] no more words - I am... no more words "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version no more words "BRENT MINI'S ROTARY MIX" - Daybreak CDS no more words "Laugh & Peace Mix" - Daybreak CDS no more words "nicely nice remix" - Daybreak CDS no more words "turn up the break mix" - Daybreak CDS NO MORE WORDS (Charm cover - Japanese) - En lo profundo del bosque [disc 2] No way to say - Memorial address No way to say - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 No way to say "Acoustic Version" - No way to say CDS No way to say "Original Mix" - No way to say CDS No way to say "Original Mix" -Instrumental- - No way to say CDS No way to say "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra No way to say "Vandalize/Realize Mix" - No way to say CDS No way to say (HIGH CONTRAST Dub Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 No way to say (HIGH CONTRAST Instrumental Mix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 No way to say (HIGH CONTRAST Main Mix) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Not yet - Secret NOTHING FROM NOTHING - NOTHING FROM NOTHING CDS NOTHING FROM NOTHING (Album Version) - NOTHING FROM NOTHING CDA NOTHING FROM NOTHING (ORIGINAL KARAOKE) - NOTHING FROM NOTHING CDS NOTHING FROM NOTHING (single version) - NOTHING FROM NOTHING CDA opening Run - I am... opening Run "JK's extended mix" - Daybreak CDS ourselves - & CDS ourselves - Memorial address ourselves - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 ourselves "Kentaro Takizawa Mix" - forgiveness CDS ourselves "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra ourselves (COLDCUT Club Mix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- ourselves (COLDCUT Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 ourselves (COLDCUT Inst) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 ourselves -Instrumental- - & CDS Over - RAINBOW Over "Dub's Overload Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Over (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" P.S II - LOVEppears Disc1 P.S II "Dub's Kingship Remix" - ayu-mi-x II JPN version P.S II "Dub's Kingship Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 PAPER DOLL - NOTHING FROM NOTHING CDA PAPER DOLL - NOTHING FROM NOTHING CDS part of Me - A BEST 2 -BLACK- part of Me (CARL CRAIG Remix - Dub Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 part of Me (CARL CRAIG Remix - Inst Mix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 part of Me (CARL CRAIG Remix - Main Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 part of Me (CARL CRAIG Remix - Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Pieces of SEVEN - NEXT LEVEL poker face - A Song for XX poker face - poker face CDS poker face - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 poker face "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side poker face "D-Z Spiral Delusion Mix" - poker face CDS (reissue) poker face "Eurosenti Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix poker face "Instrumental" - poker face CDS poker face "KM MARBLE LIFE REMIXM" - poker face CDS (reissue) poker face "NAO'S ATTITUDE MIX" - poker face CDS (reissue) poker face "ORIENTA-RHYTHM CLUB MIX" - poker face CDS (reissue) poker face "Original Mix -Instrumental-" - poker face CDS (reissue) poker face "Original Mix" - poker face CDS (reissue) poker face "Spiritual Guidance Mix" - ayu-mi-x Remix Club Side poker face (EXTENDED POWER MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX POWDER SNOW - A Song for XX POWDER SNOW "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side POWDER SNOW "Acoustic Orchestra Version" - LOVEppears Disc2 POWDER SNOW "DEE MIX" - Trust CDS (reissue) POWDER SNOW "dub's sentimental remix" - ayu-mi-x Remix Club Side POWDER SNOW (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" Present - A Song for XX Pride - (miss)understood Pride "Original Mix -Instrumental-" - Bold & Delicious / Pride CDS Pride "Original Mix" - Bold & Delicious / Pride CDS Prologue - A Song for XX Prologue "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Prologue "Hybrid Remix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 RAINBOW - A BALLADS rainy day - (miss)understood Real me - RAINBOW Real me "A Eurobeat Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Real me "Megara vs DJ Lee remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Real me "RAM RIDER REMIX" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix reBiRTH - GUILTY RED LINE ~for TA~ (Original mix -Instrumental-) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] RED LINE ~for TA~ (Original mix -Instrumental-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] RED LINE ~for TA~ (Original mix) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] RED LINE ~for TA~ (Original mix) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] Replace - MY STORY rollin' - NEXT LEVEL Rule - NEXT LEVEL Rule (80kidz's "No More Rule" mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (80kidz's "No More Rule" mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (80kidz's "No More Rule" mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Rule (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Rule (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Rule (Remo-con "tech dance" remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (Remo-con "tech dance" remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (Remo-con "tech dance" remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] SCAR - Duty SCAR "Don't Cry Mix" - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version DISC 2 SCAR "Don't Cry Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SCAR (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" SEASONS - A BEST SEASONS - Duty SEASONS - DRAMATIC SEASONS - TRUE LOVE ~SPRING MEMORIAL SONGS~ SEASONS - LOVE STORIES I - Disc II SEASONS - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 SEASONS "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu SEASONS "2003 ReBirth Mix" - A BALLADS SEASONS "A Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 SEASONS "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version SEASONS "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version SEASONS "Acoustic Orchestra Version" - SEASONS CDS SEASONS "Acoustic Version" - No way to say CDS SEASONS "BUMP & FLEX RADIO EDIT" - SURREAL CDS SEASONS "BUMP AND FLEX REMIX" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SEASONS "Chamber Orchestra Version" - HARMONY ~ J-POP MEETS CLASSICS ~ SEASONS "Dub's Rain of duv Remix" - SEASONS CDS SEASONS "D-Z BLUE SUNBEAM MIX" - SEASONS CDS SEASONS "Hex Hector DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Hex Hector MAIN VOX" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Hex Hector RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "H-H remix" - NEVER EVER CDS SEASONS "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version SEASONS "Jonathan Peters Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SEASONS "Jonathan Peters' Radio Mix" - SEASONS CDS SEASONS "Jonathan Peters' Trance Dub" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Jonathan Peters' Trance Main" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Jonathan Peters' Trance Radio" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "MAIN MIX" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SEASONS "Neutralize : Final Attack Mix" - SEASONS CDS SEASONS "Original Mix -Instrumental-" - SEASONS CDS SEASONS "Original Mix" - SEASONS CDS SEASONS "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra SEASONS "Rays of Light mix" - SEASONS CDS SEASONS "so happy so sad mix" - SEASONS CDS SEASONS "Vocal Track" - AUDIENCE CDS SEASONS "Yuta's weather report mix" - M CDS SEASONS (AYUMI HAMASAKI) - United States Of avex artists SEASONS (Remixed by BUMP & FLEX, Hex Hector, Jonathan Peters, Naoki Atsumi + MC RALLY) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Secret - Secret Secret "original mix" - glitter / fated CDS SIGNAL - A Song for XX SIGNAL "GROOVE THAT SOUL MIX" - ayu-mi-x Remix Club Side SIGNAL "Y & CO. TASTE" - ayu-mi-x Remix Club Side SIGNAL (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" Sparkle - NEXT LEVEL Sparkle (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Sparkle (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Sparkle (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Sparkle (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Sparkle (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Sparkle (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Startin' - Secret Startin' - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Startin' "original mix -Instrumental-" - Startin'/Born To Be... CDS Startin' "original mix" - Startin'/Born To Be... CDS Startin' (SHINICHI OSAWA Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 Startin' (SHINICHI OSAWA Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- starting over - Duty starting over ~ (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version STEP you - (miss)understood STEP you - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 STEP you "DJ TAKI-**** More Step Up Remix" - fairyland CDS STEP you "Instrumental" - STEP you/is this LOVE? CDS STEP you "Original Mix" - STEP you/is this LOVE? CDS STEP you (THE YOUNG PUNX! Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 STEP you (THE YOUNG PUNX! Remix Edit) - ayu-mi-x 6 -GOLD- STEP you (THE YOUNG PUNX! Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 STEP you (THE YOUNG PUNX! Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 still alone - I am... still alone "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version still alone "Warp Brothers Extended Mix" - Free & Easy CDS still alone "Warp Brothers Single Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 still alone ("Bad Attitude MIX" + "SPARK ISLAND MIX" + "warp brothers remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Sunrise ~LOVE is ALL~ (Original Mix -Instrumental-) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS Sunrise ~LOVE is ALL~ (Original Mix) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS Sunset ~LOVE is ALL~ (Orchestra version) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] Sunset ~LOVE is ALL~ (Original Mix -Instrumental-) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS Sunset ~LOVE is ALL~ (Original Mix) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS SURREAL - A BEST SURREAL - Duty SURREAL - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 SURREAL "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu SURREAL "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version SURREAL "Club 69 EXTENDED" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Club 69 Radio" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Club 69 Remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Dub's Floor Mix Transport 006" - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version DISC 2 SURREAL "Dub's Floor Mix Transport 006" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Marc et Claude remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance SURREAL "nicely nice electron '00 remix" - evolution CDS SURREAL "Original Mix" - SURREAL CDS SURREAL "Original Mix-Instrumental-" - SURREAL CDS SURREAL "Paranoid Android Mix" - AUDIENCE CDS SURREAL "Sample MadnesS remix" - AUDIENCE CDS SURREAL "Sample MadnesS remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Thunderpuss DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Thunderpuss EXTENDED" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Thunderpuss RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Thunderpuss Remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Time A Go-Go Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 SURREAL (A Sentimental Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ SURREAL (Remixed by Thunderpuss, Club 69, Eboman, Izumi Miyazaki, Seiki Sato) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 |
|
|||
|
|||
talkin' 2 myself - GUILTY
talkin' 2 myself - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Club Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -GOLD- tasking - (miss)understood taskinillusion - RAINBOW taskinlude - I am... taskinst - Secret teddy bear - Duty teddy bear "Hybrid Club (inst.)" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 teddy bear "Hybrid Club" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 teddy bear "Hybrid Remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version teens - meets AYUMI HAMASAKI - - Lif-e-Motions Disc 2 teens "acoustic version" - Startin'/Born To Be... CDS The Judgement Day - GUILTY theme of a-nation '03 - & CDS TO BE - A BEST TO BE - LOVEppears Disc1 TO BE - TO BE CDS TO BE - sokuhou! uta no daijiten!! Presents [80's VS 90's -BALLADS-] TO BE - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 TO BE "2003 ReBirth Mix" - A BALLADS TO BE "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version TO BE "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version TO BE "Acoustic Orchestra Version" - SEASONS CDS TO BE "Acoustic Orchestra version" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 TO BE "Bright Mix" - Boys & Girls CDS TO BE "Dub's cool wind Remix" - TO BE CDS TO BE "Dub's cool wind Remix" - TO BE CDS (reissue) TO BE "Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix TO BE "inst. melo version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version TO BE "Instrumental" - TO BE CDS TO BE "Original Mix -Instrumental-" - TO BE CDS (reissue) TO BE "Original Mix" - TO BE CDS (reissue) TO BE "String Quartet Version" - HARMONY ~ J-POP MEETS CLASSICS ~ TO BE (10th Anniversary version -Instrumental-) - GREEN/Days CDS TO BE (10th Anniversary version) - GREEN/Days CDS Together When... - GUILTY Together When... - Together When... - Single Together When... (CO-FUSION Remix) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Together When... (Instrumental) - Together When... - Single Together When… (CoFuDub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 Together When… (CO-FUSION Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 too late - LOVEppears Disc1 too late "Euro-Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix too late "Extended Vox" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE too late "LaB LIFe Remix" - ayu-mi-x II JPN version too late "LaB LIFe Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 too late "Original Version" - A too late "Razor 'N Guido Remix" - A too late "Soul Solution Dub" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE too late "Soul Solution Remix -Extended Vox-" - vogue CDS too late "Soul Solution Remix" - ayu-mi-x II US+EU version too late "Soul Solution Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 too late (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" too late -instrumental- - A Trauma - A BEST Trauma - LOVEppears Disc1 Trauma "Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Trauma "Heavy Shuffle Mix" - A Trauma "JamX & De Leon's DuMonde dub/vocal mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Trauma "JamX & De Leon's DuMonde remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance Trauma "Original Version" - A Trauma "ThunderDUB" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE Trauma "Thunderpuss Club Instrumental" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE Trauma "Thunderpuss Club Mix" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE Trauma "Thunderpuss remix" - ayu-mi-x II US+EU version Trauma "Thunderpuss remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Trauma "YUKIHIRO FUKUTOMI REMIX" - ayu-mi-x II JPN version Trauma "YUKIHIRO FUKUTOMI REMIX" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Trauma (Remixed by Thunderpuss, Yukihiro Fukutomi, Naoki Atsumi) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Trauma -instrumental- - A Trust - A Song for XX Trust - Trust CDS Trust - AUBE Collection Trust - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 Trust "A Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Trust "Acoustic Version" - Trust CDS (reissue) Trust "DJ SOMA GROW SOUND MIX" - Trust CDS (reissue) Trust "EDDY YAMAMOTO CLUB MIX" - Trust CDS (reissue) Trust "GROOVE THAT SOUL MIX" - ayu-mi-x Remix Club Side Trust "GROOVE THAT SOUL MIX" - Trust CDS (reissue) Trust "Original Mix -Instrumental-" - Trust CDS (reissue) Trust "Original Mix" - Trust CDS (reissue) Trust (DJ SOMA GROW SOUND MIX) - GROW SOUND WORKS Trust (MELODIC MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX Trust (New Vocal & Mix) - A BEST Trust ~Acoustic Version~ - Trust CDS Trust ~Instrumental~ - Trust CDS Two of us - Depend on you CDS Two of us "HAL's Mix" - kanariya CDS Two of us "Original Mix" - Depend on you CDS (reissue) Two of us "PPS CONNECTION MIX" - Depend on you CDS (reissue) Two of us "rub delight mix" - ayu-mi-x Remix Club Side Two of us "touch of mahogany mix" - Depend on you CDS (reissue) UNITE! - I am... UNITE! - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 UNITE! "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu UNITE! "Airwave club mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 UNITE! "Airwave Dub Mix" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Airwave remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance UNITE! "Airwave Vocal Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "ALT+F4 Radio Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "ALT+F4 Remix" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Euro-Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 UNITE! "hecco's club vocal mix" - UNITE! CDS UNITE! "Huge under the weight of TRANCE mix" (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 UNITE! "Huge UR-Chin mix" - UNITE! CDS UNITE! "Moogwai Radio Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Moogwai remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance UNITE! "No. 1 Blueberry Wonderful" - UNITE! CDS UNITE! "Original Mix -Instrumental-" - UNITE! CDS UNITE! "Original Mix" - UNITE! CDS UNITE! "PROJECT O.T ATOMIC MIX" - UNITE! CDS UNITE! "PSYCHO TRANCE MIX" - UNITE! CDS UNITE! "re-Formation MIX" - UNITE! CDS UNITE! "Robert Gitelman Radio Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Robert Gitelman Remix" - UNITE! CDS (de) until that Day... - Secret untitled ~for her~ - GUILTY vogue - A BEST vogue - Duty vogue - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 vogue "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu vogue "400 BPM Fatback Mix" - vogue CDS vogue "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version vogue "Computerhell Vocal Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version vogue "Dub's mellowtech Remix" - vogue CDS vogue "Groove That Soul Mix" - vogue CDS vogue "GROOVE THAT SOUL MIX" (NSMM) - SPACE DRIVE ROUTE 2 -House Remix Ver.- vogue "HAL'S MIX 2000" - vogue CDS vogue "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version vogue "Junkie XL 12" VOX" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 vogue "Junkie XL DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 vogue "JUNKIE XL DUB" (NSMM) - SPACE DRIVE ROUTE 1 -Techno Remix Ver.- vogue "Kirari Natsu Ayu Mix" - Endless sorrow CDS vogue "Original Mix" - vogue CDS vogue "Original Mix-Instrumental-" - vogue CDS vogue "pandart sasanoooha Mix" - vogue CDS vogue "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra vogue "Traditional Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 Vogue (Ayumi Hamasaki) - Prototype, Vol. 4 Disc 2 vogue (Remixed by CMJK, Junkie XL) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 vogue (Sentimental Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ Voyage - A BALLADS Voyage - RAINBOW Voyage - Voyage CDS Voyage - Virgin Road ~The BEST of Wedding Songs~ - Disc 1 Voyage - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 Voyage - DraMania - Disc 2 SUMMER Voyage "83Key's Eternal Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Voyage "Acoustic Orchestra Version" - No way to say CDS Voyage "Dirt Devils remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Voyage "Dub's Old Style Basic Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Voyage "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Voyage "Sweet Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Voyage ~Acoustic Version~ "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Voyage -Instrumental- - Voyage CDS Voyage -instrumental- - Virgin Road ~The BEST of Wedding Songs~ - Disc 1 walking proud - MY STORY walking proud "Classical version" - MY STORY Classical walking proud (CALM's Balearic Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 walking proud (CALM's Balearic Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 walking proud (CALM's Balearic Remix Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- walking proud (CALM's Balearic Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 WE WISH - RAINBOW WE WISH "Dub's Club Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix WE WISH "Ramon Zenker remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 WE WISH "Starlight Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 WHATEVER - LOVEppears Disc1 WHATEVER - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 WHATEVER "Dub Mix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten dub mix" - appears CDS WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten Vocal Edit Mix" - ayu-mi-x II US+EU version WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten Vocal Edit Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten vocal extended mix" - appears CDS WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten vocal extended mix" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "FPM's WINTER BOSSA" - ayu-mi-x II JPN version WHATEVER "FPM's WINTER BOSSA" - vogue CDS WHATEVER "FPM's WINTER BOSSA" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 WHATEVER "Non-vox extended mix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR WHATEVER "Sentimental Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix WHATEVER "version J -Instrumental-" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "version J" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "version M -Instrumental-" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "version M" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "Vocal extended mix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR WHATEVER (EURO POWER MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX WHATEVER (Version J) - WHATEVER CDS WHATEVER (Version J) Instrumental - WHATEVER CDS WHATEVER (Version M) - WHATEVER CDS WHATEVER (Version M) Instrumental - WHATEVER CDS Who... - A BEST Who... "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Who... "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version Who... "Across the Universe" - A BALLADS Who... "Blue Obsession Mix" - ayu-mi-x II JPN version Who... "Blue Obsession Mix" ~Acoustic Orchestra version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Who... "inst. melo version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version Who... "Who Dub It? -Main Mix-" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Who... "Who Dub It?" - ayu-mi-x II US+EU version Who... "Who Dub It?" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Who... (10th Anniversary version) - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Who... + kanariya - LOVEppears Disc1 Will - (miss)understood Will "original mix -Instrumental-" - HEAVEN CDS Will "original mix" - HEAVEN CDS Will "Wall5 Remix" - Bold & Delicious / Pride CDS Will (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" winding road - MY STORY winding road "Classical version" - MY STORY Classical Wishing - A Song for XX Wishing "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Wishing "REFRESHING MIX" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Wishing "taku's CHEMISTRY REMIX" - YOU CDS (reissue) WONDERLAND - MY STORY WONDERLAND "Classical version" - MY STORY Classical YOU - A Song for XX YOU - YOU CDS YOU - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 YOU "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side YOU "Acoustic Version" - YOU CDS (reissue) YOU "Aggressive Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix YOU "Dub's Uplifting Remix" - YOU CDS (reissue) YOU "FINE MIX" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side YOU "MASTERS OF FUNK R&B REMIX" - ayu-mi-x Remix Club Side YOU "MASTERS OF FUNK R&B REMIX" - YOU CDS (reissue) YOU "northern breeze" - A BALLADS YOU "ORIENTA-RHYTHM CLUB MIX" - YOU CDS (reissue) YOU "Original Mix -Instrumental-" - YOU CDS (reissue) YOU "Original Mix" - YOU CDS (reissue) YOU (10th Anniversary version -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (YOU version) YOU (10th Anniversary version) - Mirrorcle World CDS (YOU version) YOU (SENTIMENTAL MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX YOU ~Acoustic Version~ - YOU CDS YOU ~Instrumental~ - YOU CDS You were... (Music Box mix -retake version-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] You were... (Original mix -Instrumental-) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] You were... (Original mix -Instrumental-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] You were... (Original mix) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] You were... (Original mix) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|