[CENTER] code needs a slap in the face >/ - Ayumi Hamasaki Sekai
Ayumi Hamasaki Sekai
· Ayu's Official Site · Ayu's twitter · Ayu's YouTube · masa's translations · Misa-chan's translations ·


Go Back   Ayumi Hamasaki Sekai > Board Forums > FAQ, Tech Support, and Guidelines

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th March 2013, 10:36 PM
artcika's Avatar
artcika artcika is offline
No way to say Initiate
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lithuania, Europe, Earth, Solar System, Milky Way
Posts: 5,277
[CENTER] code needs a slap in the face >/

OK so i've been having this problem like forever now. Whenever i try to possition a post which contains more than 2 lines of text and more than one pic, in the center the whole post gets messed up like a part is showing up at the center possition and the rest just ends up like usualy. I tried EVERYTHING: putting the code around every single thing, a couple of things and the whole post, NOTHING WORKS. Tho sometimes it ends up RIGHT out of the blue and i just don't get it at all. Can someone please explain WTF is wrong with that thing? Is it the theme that is messed up? or is it Firefox's fault? or what the hell AM I doing wrong that it never looks right?! Is it just me or someone else is also having the same issue? It really is getting frustrating and annoying. >/

Last edited by artcika; 4th March 2013 at 10:40 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 4th March 2013, 10:52 PM
emi♡ emi♡ is offline
RED LINE ~for TA~ Initiate
 
Join Date: Jul 2005
Location: ☆ california ☆
Posts: 17,061
I've had the problem, especially with posts where I have lots of different things and codes. Like the first posts in official threads.

I assumed the code was just finicky.

Experiment with different spacing, and like you said, putting it around everything, or just some things.

You just have to fiddle with it.
__________________

☆ bunnnniiiieeeesssss ☆

- The "New Artists You're Trying Out" Thread -

don't forget to spread the kuu




Reply With Quote
  #3  
Old 5th March 2013, 06:43 AM
artcika's Avatar
artcika artcika is offline
No way to say Initiate
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lithuania, Europe, Earth, Solar System, Milky Way
Posts: 5,277
^that's what i needed it for and yeah right, except nothing works this time, i've tried edditing the pos for nearly 20 times in different ways. whatever i would do it just doesn't. it seems like whenever i click "save post" it goes back to the previous coding.
Reply With Quote
  #4  
Old 5th March 2013, 11:39 AM
Koumori's Avatar
Koumori Koumori is offline
RAINBOW Guardian

 
Join Date: Jan 2009
Location: Ukraine
Posts: 7,922
I've had problems with it before when I've been making first posts of music threads. In the end I get it working by just editing the post, changing what order pictures/writing are in, where the code is.

It's not something the forum can actually change, unfortunately.
Reply With Quote
  #5  
Old 5th March 2013, 01:34 PM
artcika's Avatar
artcika artcika is offline
No way to say Initiate
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lithuania, Europe, Earth, Solar System, Milky Way
Posts: 5,277
^the thing is it ALWAYS worked for me untill like recently that's why i was like it's bonna be a bug in the codding or something.
Reply With Quote
  #6  
Old 20th March 2013, 06:51 PM
sugarbasil's Avatar
sugarbasil sugarbasil is offline
Sexy little things Protector

 
Join Date: Mar 2004
Location: Milwaukee, Wisconsin, USA
Posts: 4,604
I feel really bad, but I have no idea what the problem would be or how to fix it. Sorry, 'cika.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +1. The time now is 04:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.